• 0592 - 315 127
  • info@agev.nl

Business Club – Volendam

Veilig en helder zicht op het veld van FC Volendam!

Naast sponsor van FC Volendam is de Asserglas en Verfhandel ook betrokken bij de realisatie van de ruimte voor de Business Club van de FC Volendam. 

De Businessclubleden van FC Volendam hebben sinds enkele maanden een prachtig helder en ononderbroken zicht op het veld van hun geliefde ‘oranje’.

In augustus 2016 is de businesstribune voorzien van Contraflam Structure Climaplus EI30 isolerende brandwerende veiligheidsbeglazing van Vetrotech. “Dankzij de structurele verticale kitvoegen van deze beglazing zijn tussenstijlen niet meer nodig. Zo kun je vanaf je luxe seat de verrichtingen van de FC overal goed zien. En belangrijker nog: de beglazing is brandwerend en daarmee zorgt het ook voor meer veiligheid”, aldus directeur Gert Geertsema van de Asser Glas en Verfhandel.

De Asser Glas en Verfhandel was verantwoordelijk voor de glasrenovatie. Geertsema: “De voorzitter van FC Volendam, Henk Kras, had ons eerder dit jaar gevraagd voor de verbouw van de businessruimte om daarmee de transparantie en de brandveiligheid te vergroten. Een medewerker binnen ons bedrijf kende Vetrotech en de verschillende glasoplossingen die zij bieden, waaronder dus Contraflam Structure Climaplus met een dikte van 46 mm.

Deze beglazing  voldoet aan de hoogste brandwerende EI-eis en is uniek in de brandwerende structurele isolerende samenstelling. Zo is het contact met Vetrotech ontstaan en hebben we prima samengewerkt. Zij de levering van het glas en de bijbehorende advisering, en wij de gehele begeleiding ervan. Gezien de omvang van de veiligheidsbeglazing hebben we zowel binnen als buiten het stadion hijskranen moeten gebruiken.

Het resultaat mag er zijn: een perfect helder en veilig zicht op het veld. En nu nog het kampioenschap…”

 

 

 

 

De bestelmodule in deze website is momenteel alleen voor test doeleinden — geplaatste bestellingen via deze site worden niet in behandeling genomen! Sluiten