• 0592 - 315 127
  • info@agev.nl

De Asser Glas en Verfhandel, meer dan alleen glas!

Bij de Asser Glas en Verfhandel kunt u ook terecht voor ventilatieroosters, klepramen en voorzetramen. Onze vakkundige medewerkers informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden!

 

 ventilatieroosters
Ventilatieroosters

Ventileren is een must! Het vermijdt vochtproblemen, is beter voor uw gezondheid en bespaart ook nog energie!

Voor een gezond binnenklimaat in woningen en kantoren zijn twee factoren van groot belang; de luchtkwaliteit en de vochthuishouding. Af en toe een raam openzetten is niet voldoende. Even luchten is namelijk niet hetzelfde als ventileren. Alleen 24 uur per dag ventileren met verse lucht zorgt voor een optimaal binnen klimaat. Het is de beste manier om geuren, vocht en schadelijke stoffen af te voeren. Zo krijgt schimmelvorming geen kans en kunnen klachten als gevolg van allergieën voorkomen worden.

De Asser Glas en Verfhandel biedt een uitgebreid assortiment ventilatieroosters van verschillende leveranciers voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Voor elke bouwsituatie is er wel een geschikt type rooster. De roosters zijn makkelijk te plaatsen in elk type raam, dus zowel in houten kozijnen als in stalen ramen of ramen van pvc en aluminium.

 

De Asser Glas en Verfhandel levert ook klep-, val- en draairamen van gehard glas. Een hardgalen klep-, val- of draairaam:

  • kan rechtstreeks in het kozijn worden geplaatst. Er is geen raamconstructie nodig. Het hang- en sluitwerk is voorgemonteerd.
  • heeft een groter lichtdoorlatend oppervlak en laat dus meer licht door dan een traditioneel raam.
  • is onderhoudsarm en heeft geen schilderbeurt nodig.

Bij alle ramen maken we onderscheid tussen enkele en isolerende ramen. Enkele ramen hebben mat geslepen randen terwijl isolerende ramen een smal wit of zwart afwerkingsprofiel hebben.

 

 valramen
Valramen

Valramen zijn ramen waarvan de bovenkant opengezet kan worden. De onderkant wordt met RVS-schanieren bevestigd aan het kozijn. Er zijn verschillende types valraam mogelijk, bijvoorbeeld voorzien van een lekdorpel en een onderdorpelprofiel. Valramen zijn leverbaar in diverse enkele en isolerende uitvoeringen.

 draairaam
Draairamen

Draairamen zijn ramen die aan één van de zijkanten uitgezet kunnen worden, naar binnen of naar buiten. De andere zijkant wordt met RVS-schanieren bevestigd aan het kozijn. De Asser Glas en Verfhandel biedt draairamen aan in zowel enkele als isolerende varianten.

 klepraam
Klepramen

Klepramen zijn ramen waarvan de onderkant uitgezet kan worden. De bovenkant wordt met RVS-schanieren bevestigd aan het kozijn. Wij leveren klepramen in enkele en isolerende uitvoeringen.

 

Voorzetramen

Is uw pand of woning nog voorzien van enkele beglazing en zou u graag betere isolatie willen realiseren? Met voorzetramen kan vrijwel iedere locatie van hoogwaardige beglazing worden voorzien, zonder dat daar grote aanpassingen aan de huidige sponningen of kozijnen gemaakt hoeven worden.

In sommige gevallen is dubbel glas alleen mogelijk door het plaatsen van voorzetramen. Door een voorzetraam te plaatsen ontstaat er een luchtspouw die isolerend werkt. Lucht heeft een hoge warmteweerstand; het geleidt warmte slecht. Door voorzetramen te plaatsen wint u al snel tot wel 50% meer warmte bij de ramen. Daarnaast is het plaatsen van voorzetramen een relatief eenvoudige manier om uw enkelvoudige beglazing snel om te zetten in dubbele beglazing. Vij de Asser Glas en Verfhandel hebben we een zeer ruime ervaring met het aanbrengen van voorzetramen!

 

De Asser Glas en Verfhandel,
sponsor van sport!

lees meer

De bestelmodule in deze website is momenteel alleen voor test doeleinden — geplaatste bestellingen via deze site worden niet in behandeling genomen! Sluiten